O podjetju

O podjetju

СНПЧ А7 Самара, обзоры принтеров и МФУ

Proizvodnja

Izpušni sistemi Lauš d.o.o., Šentjurje
Šentjurje 5 a
1296 Šentvid pri Stični

Servis

Izpušni sistemi Lauš d.o.o.
Leskoškova cesta 9 b
1000 Ljubljana

 

 

Podatki o podjetju

Dolgi ime: Izpušni sistemi Lauš proizvodnja, storitve in trgovina d.o.o. Šentjurje
Kratko ime: Izpušni sistemi Lauš d.o.o., Šentjurje

Davčna številka: 65985214
Matična številka: 5817528000

Transakcijski račun: 
IBAN SI56 0202 2001 3551 927 (NLB d.d.) 

 

Zgodovina podjetja

Začetki družinskega podjetja Izpušni sistemi Lauš, segajo v sedemdeseta leta prejšnjega stoletja. Podjetje se je najprej ukvarjalo s prodajo in nato z izdelavo različnih avtomobilskih delov. Leta 1976 je izpod strojev v domači delavnici prišel prvi izpušni lonec. Za naše izdelke smo kot prvi v Sloveniji pridobili homologacijo CEE, ki potrjuje kvaliteto naših izpušnih loncev.

Leta 1995 je bila v Ljubljani na Flajšmanovi ulici odprta servisna delavnica. Leta 2001 smo se preselili na novo lokacijo. Nov servis na Leskoškovi cesti v Ljubljani je poleg izpušnih sistemov strankam ponudil tudi hiti servis, čiščenje vozil in vulkanizerske storitve.

Svoje poslovanje smo na začetku tega stoletja  razširili na območje bivše Jugoslavije. Leta 2002 smo začeli proizvajati izpušne sisteme za kragujevško Zastavo. Poleg tega smo začeli sodelovati z različnimi italijanskimi proizvajalci avtomobilske opreme, postali smo ekskluzivni zastopnik italijanskih izpušnih sistemov Asso.

V letu 2011 smo postali član mednarodne verige hitrih servisov Vulco, ki deluje pod okriljem koncerna Goodyear.


Prikaži večji zemljevid

Avto kamere


Avto kamere
 postajajo vedno bolj popularne tudi v Sloveniji. Uporabne so za: snemanje vsakodnevne vožnje, snemanje izletov in potovanj, kot razbremenilni dokaz v primeru prometne nesreče, nadzor parkiranega vozila, nadzor voznika začetnika, nadzor službenih in dostavnih vozil, beleženje prevožene poti in hitrosti, športnih voženj na dirkališčih…