Proizvodnja

Proizvodnja

СНПЧ А7 Самара, обзоры принтеров и МФУ

Podjetje Izpušni sistemi Lauš je bilo ustanovljeno leta 1970. Podjetje proizvaja izpušne sisteme za osebna, terenska in lahka tovorna vozila. Poleg izpušnih sistemov namenjenih za drugo vgradnjo, smo bili tudi proizvajalec izpušnih sistemov za prvo vgradnjo za vozila Zastava.

Pri izdelavi izpušnih sistemov uporabljamo visoko kavalitetne materiale in najsodobnejšo tehnologijo, kar nam je  omogočilo, da smo kot prvi v Sloveniji prejeli Evropsko homologacijo CEE. Naše izdelke neprestano izboljšujemo, tako z novimi materijali kot novimi proizvodnjimi procesi, kar nam omogoča, da lahko našim kupcem nudimo dvo letno garancijo za naše izdelke.

Naše izdelke lahko kupite v poslovni enoti v Ljubljani ali pri več kot 150 poslovnih partnerjih po Sloveniji in v tujini.

 

 

Avto kamere


Avto kamere
 postajajo vedno bolj popularne tudi v Sloveniji. Uporabne so za: snemanje vsakodnevne vožnje, snemanje izletov in potovanj, kot razbremenilni dokaz v primeru prometne nesreče, nadzor parkiranega vozila, nadzor voznika začetnika, nadzor službenih in dostavnih vozil, beleženje prevožene poti in hitrosti, športnih voženj na dirkališčih…