Izpušni sistemi

Izpušni sistemi in katalizatorji


IZPUŠNI LONCI


Izpušni sistemiV našem podjetju izdelujemo in tržimo visoko kvalitetne izpušne sisteme za vsa osebna vozila, lažja tovorna vozila, delovne stroje in kmetijske stroje. Poleg standardnega programa vam nudimo tudi izdelavo izpušnih sistemov po naročilu, športne izpušne lonce in okrasne nastavke.

Izpušni sistemi so izdelani iz visoko kvalitetnega materiala, ki našim izdelkom omogoča dolgo življenjsko dobo. Tehnologija PPT (Programmed perforating tube), ki jo uporabljamo pri izdelavi izpušnih loncev, še dodatno podaljšuje življenjsko dobo izpušnih loncev. Našim strankam nudimo dvoletno garancijo za naše izpušne lonce. 


GIBLJIVE CEVI


Gibljive ceviGlavni namen gibljive cevi je zmanjšanje vibracij med motorjem in izpušnim loncem, s čimer se preprečuje poškodba izpušnega lonca.
Na zalogi imamo dvoslojne in trislojne gibljive cevi za vse tipe avtomobilov in lažja tovorna vozila.

 

 


KATALIZATOR


KatalizatorjiPo konkurenčnih cenah vam nudimo visoko kvalitetne univerzalne katalizatorje za vse tipe vozil.
Škodljivi izpušni plini, kot produkt delovanja motorjev z notranjim izgorevanjem, se v katalizatorju spremenijo v okolju bolj prijazno zmes ogljikovega dioksida, vode in dušika. 
To spremembo omogoča keramična sredica katalizatorja.IZPUŠNI KOLEKTORJI 
Nudimo vam izpušne kolektorje izdelane iz najkakovostnejših materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno delovanje vozila pri največjih obremenitvah. Poleg novih, strankam nudimo tudi obnovo starih izpušnih kolektorjev.

LAMBDA SONDE  
Lambda sonda poleg katalizatorja skrbi za kontrolo in čiščenje izpušnih plinov, njen glavni namen je, da meri in usklajuje pravilno mešanico goriva in zraka, kar omogoča optimalno porabo goriva in daljšo življenjsko dobo izpušnega sistema. Na zalogi imamo vse tipe lambda sond.

POTROŠNI MATERIAL

Nudimo vam objemke, gumi nosilce, univerzalna tesnila, konuse, vzmeti, vijake, tesnilno pasto in ostali potrošni material potreben za montažo izpušnega lonca.

 

 

Avto kamere


Avto kamere
 postajajo vedno bolj popularne tudi v Sloveniji. Uporabne so za: snemanje vsakodnevne vožnje, snemanje izletov in potovanj, kot razbremenilni dokaz v primeru prometne nesreče, nadzor parkiranega vozila, nadzor voznika začetnika, nadzor službenih in dostavnih vozil, beleženje prevožene poti in hitrosti, športnih voženj na dirkališčih…