Avtopralnica

Avtopralnica

СНПЧ А7 Самара, обзоры принтеров и МФУ

STROJNO ČIŠČENJE

Na našem servisu vam nudimo strojno čiščenje v avtomatizirani avtopralnici za osebna vozila in povišane kombije do višine 2,75m. Pri opravljanju storitve avtomatiziranega čiščenja poleg najkakovostnejše avto kozmetike, posebno skrb  namenjamo rednemu vzdrževanju strojnih krtač.

ROČNO ČIŠČENJE

Če želite vam lahko vaše vozilo tudi ročno očistimo. Pri svojem delu uporabljamo najkvalitetnejše pripomočke in čistilna sredstva.

NOTRANJE ČIŠČENJE

Strankam nudimo cenovno ugodno in kvalitetno notranje čiščenje vozila.

GLOBINSKO, KEMIČNO ČIŠČENJE VOZILA

Globinsko čiščenje je nadgradnja notranjega čiščenja. Vozilo sprva počistimo s suhim postopkom, kateremu sledi mokro globinsko čiščenje vozil, s katerim očistimo notranjost vozila. Globinsko, kemično čiščenje je namenjeno čiščenju trdovratne umazanije, katere ne moremo očistiti z navadnim notranjim čiščenjem.

POLIRANJE VOZILA

Naša vozila so nenehno izpostavljena raznim poškodbam, ki jih povzročajo razni predmeti (kamenčki, vejice...), sonce, onesanaženo ozračje... pri čemer na vozilu nastajajo razne poškodbe. S poliranjem avtomobila te poškodbe strokovno zakrijemo.

Avto kamere


Avto kamere
 postajajo vedno bolj popularne tudi v Sloveniji. Uporabne so za: snemanje vsakodnevne vožnje, snemanje izletov in potovanj, kot razbremenilni dokaz v primeru prometne nesreče, nadzor parkiranega vozila, nadzor voznika začetnika, nadzor službenih in dostavnih vozil, beleženje prevožene poti in hitrosti, športnih voženj na dirkališčih…